Rabatt Tanumstrand

Ta med era familjer och vänner och upplev Tanumstrands erbjudanden. Som medlemmar i Brf Tallbacken får ni rabatt på en del av hotellets erbjudanden. Om ni inte redan har skaffat Tanumstrands VIP-kort, så ta kontakt med hotellet.

Spa Horisont och familjebadet Stora Blå

På TanumStrand finns ett nytt, fräscht SPA med pooler, bastubad och relaxytor med magnifik utsikt över hav och skärgård. Något för alla vuxna som söker avkopplande stunder. I Stora & Lilla Blå, finns simbassäng, rutschkana och utomhuspool för badgäster i alla åldrar.

Som medlemmar i Brf Tallbacken har vi rabatt till badet Stora Blå. Priserna är i år: vuxen 70 SEK, 6-15 år 50 SEK och 3-5 år 30 SEK. Barn under 3 år är fritt. Dessutom har vi 50 % rabatt på entré till Spa Horisont, dock ej fredag kl 12 - söndag kl 12.


Restaurang Latitud 58°

TanumStrands huvudrestaurang med plats för både små och stora sällskap. Skagerrak med sina skiftningar är ständigt närvarande utanför fönstret och havsutsikten blir till en del av restaurangupplevelsen. Inredningen är nordiskt stilren med en inspirerande atmosfär där open kitchen med kulinariska hantverk blir till ett skådespel för besökaren. Sommartid finns bord på uteserveringen på bryggan alldeles vid strandkanten. - 15 % på all mat

För fullständig information ang TanumStrands aktiviteter, evenemang, öppettider osv, gå in på deras hemsida: Tanumstrand

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Kontakta oss:

Brf. Tallbacken 
Tanumstrand
457 95 Grebbestad

Postadress:
Brahegatan 11
506 35 Borås

Att: Jan Milke

Mail: jan@jiem.se
Tlf: +46 706 759 675

Anmäl dej för nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as